01 Nisan 20204,147 Görüntülenme0 Yorum
2020 Yeni Sezon Oya Yapımı Videolu Anlatımlı
2020 Yeni Sezon Oya Yapımı Videolu Anlatımlı

2020 Yeni Sezon Oya Yapımı Videolu Anlatımlı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle en yeni çeyizlik oya modelleri işlemek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2020 Yeni Sezon Oya Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Yeni Sezon Oya Yapılışı
2020 Yeni Sezon Oya Yapılışı

Tam anlamıyla Sunanın Oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de sadece yazma kenarına değil kolye kenarına da işleyebileceğiniz bu Yeni Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık bayanlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çiçekli Oya Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Çiçekli Çıtı Pıtı Kolay İğne Oyası Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sunayla Elişleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizlerinde öğrenmesi için anlattıkları bu 2020 Yeni Sezon Oya Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Yeni Sezon Oya Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN