31 Ocak 202011,566 Görüntülenme0 Yorum
2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapılışı
2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapılışı

2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapılışı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle 3d lif örnekleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve eminim ki en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapımını sitemize ekliyoruz.

2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapımı
2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapımı

Tam anlamıyla Suzanın Elişi Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o üzerinde ki kabartmalı süslerine en az benim kadar çok hayran kalacağınıza emin olduğum bu Kolay Fırfır Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Tığ İşi Kolay Lif Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu Tomurcuk Bahçesi Kolay Lif Yapılışı linkine tıklayın lütfen.

Suzanın Elişi Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille anlattıkları bu 2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için şükranlarımızı iletiyoruz.

2020 Üç Boyutlu Kolay Fırfır Lif Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri kar-tanesi-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli serpilin-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN