19 Nisan 20204,205 Görüntülenme0 Yorum
2020 Pofidik Battaniye Yapımı Videolu Anlatımlı
2020 Pofidik Battaniye Yapımı Videolu Anlatımlı

2020 Pofidik Battaniye Yapımı Videolu Anlatımlı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle puffy ip ile battaniye modelleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik battaniyelerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Pofidik Battaniye Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Pofidik Battaniye Yapılışı
2020 Pofidik Battaniye Yapılışı

Tam anlamıyla Sedef Eyla Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi hoş bulduğunuz renkler ile veya evde artan ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu Örgü Battaniye Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık bayanlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Battaniye Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Çiçek Bahçesi Motifli Battaniye Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sedef Eyla Örgü Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için anlattıkları bu 2020 Pofidik Battaniye Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi gönderiyoruz

2020 Pofidik Battaniye Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN