10 Şubat 20209,230 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapılışı Videolu Açıklamalı
2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapılışı Videolu Açıklamalı

2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapılışı Videolu Açıklamalı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle anlatımlı şal örnekleri 2020 çeşitleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapımı
2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapımı

Tam anlamıyla Gülcan Volkan Duran çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Yeni Şal Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Şal Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Ajurlu Örgü Şal Ve Yelek Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Gülcan Volkan Duran Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille anlattıkları bu 2020 Kolay Tığ İşi Şal Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN