27 Mart 20205,082 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı
2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlar, özellikle 2020 kolay örgü lif modelleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eminim ki sevdikleriniz için hediyelik niyeti olarak tercih ettiğinizde çok hoş bulacakları bu 2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapımı
2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapımı

Tam anlamıyla Örgü Hayatım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için sabırsızlandığım bu Basit Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Beğenilen Lif Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu 2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışına bakmanızı rica ediyorum.

Örgü Hayatım Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için şükranlarımızı gönderiyoruz.

2020 Kolay Kutu Tekniği Lif Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri altigen-papatya-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli serpilin-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN