29 Ekim 201915,550 Görüntülenme0 Yorum
2020 Güzel Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu
2020 Güzel Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu

2020 Güzel Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle anlatımlı tığ oyası örnekleri severlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını rica ettiğim ve inşallah sizlerin de ilk gördüğü andan itibaren hayranlıkla çok beğendikleri bu 2020 Güzel Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2020 Güzel Tığ Oyası Yapılışı
2020 Güzel Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Sandığım 2020 çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son dönemlerde çeyizlik tığ işlerinde olmazsa olmazlarından olan bu Güzel Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık kızlar.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Muhteşem Tığ Oyası Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Tığ Oyası Anlatımlı Yapılışına bakmanızı rica ediyorum.

Oya Sandığım Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Güzel Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı gönderiyoruz.

2020 Güzel Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN