06 Şubat 20202,651 Görüntülenme0 Yorum
2020 Gizemli Örgü Yapımı Videolu
2020 Gizemli Örgü Yapımı Videolu

2020 Gizemli Örgü Yapımı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle anlatımlı örgü örnekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2020 Gizemli Örgü Yapılışını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Gizemli Örgü Yapılışı
2020 Gizemli Örgü Yapılışı

Tam anlamıyla Şerifenin Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve inşallah en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra etrafınız da görenlerinde hayran kalacağınızı tahmin ettiğim bu Gizemli Örgü Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Yeni Şiş Örgü Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu İki Şiş İle Kabartmalı Örgü Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Şerifenin Örgü Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille anlattıkları bu 2020 Gizemli Örgü Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Gizemli Örgü Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN