02 Nisan 20202,973 Görüntülenme0 Yorum
2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi Videolu
2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi Videolu

2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi Videolu

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle değişik tığ oyaları 2020 çeşitleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda oya işlemesi çeşitlerinden olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Farklı Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz.

2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi
2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi

Tam anlamıyla Sunanın Oya çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde tercih edip güzel günlerde kullanabileceğiniz bu Güzel Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Tığ Oyası örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Sunanın El İşleri Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için anlattıkları bu 2020 Farklı Tığ Oyası Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Farklı Tığ Oyası İşlemesi Videosu

BIR CEVAP YAZIN