16 Kasım 2018145,460 Görüntülenme2 Yorum
2019 Havlu Kenarı Örnekleri En Güzel Sevilen Modeller
2019 Havlu Kenarı Örnekleri En Güzel Sevilen Modeller

2019 Havlu Kenarı Örnekleri En Güzel Sevilen Modeller

Sevgili hanımlar, sizler için yeni sezon 2019 havlu kenarları örneklerini en sevilen ve beğenilen modelleri bir araya getirdik. Her genç kızın çeyiz sandığında bulunan mis gibi kokan havluları süsleyen havlu kenarı dantelleri onları çok güzel ve gösterişli hale getiriyor.

Tığ ile örülen birbirinden güzel havlu kenarı örnekleri, mutfak havluları ve küçük havlu kenarlarını süslüyor. Yüzlerce çeşit dantel havlu kenarı modelleri Anadolu’nun her bölgesinde nakış nakış ve çeşit çeşit örneklerde yapılmış.

Büyük örnekli havlu kenarı örnekleri, firkete ile yapılan çok beğenilen modeller arasına yer alıyor. Göz kamaştıran güzellikte olan boncuklu havlu kenarları, inci boncuklarla yapılan çok güzel çeyizlik modellerdir.

Çeyizlik havlu kenarları arasında en çok yapılan modeller çiçekli havlu örnekleridir. Çiçekli havlu kenarı modellerindeki daha çok büyük çiçeklerin ortalarına yapılan halkalı havlu kenarları da popüler modellerdendir.

Havluları gösterişli yapan sadece kenarına yapılan danteller değil, ayrıca havluların üzerine nakış yapılarak muhteşem bir güzelliğe kavuşturuluyor. Yeni moda olan diğer bir havlu kenar çeşidi de iğne oyasıyla yapılanlarıdır. Narin ve çok gösterişli görünen güzellikte olan iğne oyası havlu kenarları hemen herkesin ilgisini çekiyor.

Havlu kenarı uç dantellerinden en popüler olanlarından bir tanesi de pullu havlu kenarı örnekleridir. Işıl ışıl pullarla yapılan bu modeller benim de çok hoşuma gidiyor. Bugünlerde yine çok beğenilen modeller arasında yer alan nazar boncuklu havlu kenarları, uğur böcekli havlu kenarları, kelebekli havlu kenarları ve üzümlü havlu kenarları en sevilenler arasında yer alıyor. Çeşitli havlu kenarı modellerinin açıklamalı yapılışlarını sitemizde ve intagramda bulabilirsiniz.

Resimlerin Büyük Halini Görmek İçin Üzerine Tıklayın..
5 Yapraklı Çiçek Havlu Kenarı İğne İşi Dantel Delikli Havlu Kenarları Dantel İğne Oyası Havlu Kenarı Kelebek En Guzel Havlu Kenari En Güzel Havlu Kenar Oyaları Çiçekli Böcekli En Güzel Havlu Kenarı Oyası Farklı Havlu Kenarı Oyaları İğne İşi Farklı Çiçekler Havlu Kenarı Havlu İçin Kenar Oyaları Havlu İğne Oya Havlu Kenar Oyası Havlu Kenar Örnekleri İğne Oyası Havlu Kenarları İğne İşi Havlu Kenarları Tığ Oyası Havlu Kenarı Modelleri Tığ Oyası Havlu Kenarı Oyası Havlu Kenarı Çiçekli Sıralı Güzel Model İnci Havlu Kenarı İğne Oya İğne İşi Havlu Kenar Oyaları İğne İşi Havlu Kenar Oyası Modelleri İğne İşi Havlu Kenarları Yaprak İğne İşi Havlu Kenarı Modeli İğne İşi Kenar Oyası İğne İşi Üzüm Havlu Kenarı İğne Oya Havlu Kenar Oyası İğne Oya Havlu Kenarı Modeli İğne Oyası Havlu Kenar Oyası İğne Oyası Havlu Kenarı Modelleri İğne Oyası Havlu Kenarı Örneği İğne Oyası Havlu Kenarı İğne Oyası Kiraz Kenar Oyaları İğne Oyası Sümbül Havlu Kenarı İğne Oyası Yarım Havlu Kenarı İğne Oyası Çiçekli Kenar Oyası Kalpli Havlu Kenarı Karanfil Havlu Kenar Oyası Kelebek Çiçek Havlu Kenar Oyası Kelebekli Havlu Kenarı İğne İşi Kenar Oya Modelleri Havlu Yazma Kenar Oyaları Havlu İğne İşi Kenar Oyası Kolay Havlu Kenarı İğne Oyası Koyu Kırmızı Çiçek Kenar Oyası Kuş Kanatları İğne Oyası Kenar Oyası Minimalist Havlu Kenarı Çok Şık İğne Oya Modern Havlu Kenarı İğne Oyası Mor Beyaz İğne Oyası Havlu Kenarı Mor Çiçek Havlu Kenarı İğne Oya Papatya Çiçekli Havlu Kenarı Profesyonel İğne Oyası Kenar Oyaları Sümbül İğne Oyası Havlu Kenarı Sıralı Çiçekler İğne Oyası Havlu Kenarı Taneli Havlu Kenarı İğne Oya Kiraz Tig İsi Havlu Kenari Oyalari Yaprak Çiçekli Havlu Kenar Oyası İğne İşi Yeni Havlu Kenari İgne Oyasi Modelleri Çeyiz İçin Havlu Kenarı İğne İşi Çiçekli Havlu Kenar Oyası Üzüm İğne Oyası Havlu Kenarı Üç Boyutlu İğne Oyası Çiçek Kenar Oyası

Çeyizlik Tığ İşi Kolay Havlu Kenarı Yapımı Videosu

2019 Havlu Kenarı Örnekleri En Güzel Sevilen Modeller Yorumları
Avatar
Esmira
2019-03-30 04:06:03
Valla hepsi de birbirden güzel bayıldım
Avatar
Aysun.Demir
2019-10-15 04:31:23
VALLAHi.HEPSi.HARiKALAR
BIR CEVAP YAZIN