06 Aralık 20207,856 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yeni Tığ Oyası Örneği Yapımı
2021 Yeni Tığ Oyası Örneği Yapımı

2021 Yeni Tığ Oyası Örneği Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Yeni Tığ Oyası Örneğini sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Yeni Tığ Oyası Örneği
2021 Yeni Tığ Oyası Örneği

Tam anlamıyla kıymetli el işleri oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde veya evde artıp kalan ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu tığ işi oya modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir yeni tığ modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğenip hayran kaldıklarını dile getirdikleri bu 2021 Sıralı Tığ Oyası Örneğina bakmadan geçmeyin derim.

Kıymetli El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için emek vererek anlattıkları bu 2021 Yeni Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Yeni Tığ Oyası Örneği Videosu

BIR CEVAP YAZIN