27 Aralık 20202,275 Görüntülenme0 Yorum
2021 Tunus Örgü
2021 Tunus Örgü

2021 Tunus Örgü

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle örgü modelleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını samimiyetle rica ettiğim ve eminim ki son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan isterseniz de battaniye örgüsü olarak tercih edebileceğiniz bu 2021 Tunus Örgüsünü sitemize ekliyoruz meleklerim.

2021 Tunus Örgü Yapımı
2021 Tunus Örgü Yapımı

Tam anlamıyla hanım eli örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren ilk fırsatta örmek için sabırsızlandığım bu örgü örneğini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı örgü modellerinden olan ve öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir bu Kolay Ajurlu File Örgüsüna bakmadan geçmeyin lütfen.

Hanım eli Youtube Kanalına samimi dille ve akıcı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Tunus Örgüsü Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Tunus Örgü Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN