07 Aralık 20205,616 Görüntülenme0 Yorum
2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü Yapımı
2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü Yapımı

2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yelek örnekleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını en içten dileklerimle rica ettiğim ve eminim ki üzerinizde görenlerinde çok hoş bulacakları bu 2021 Tığ İşi Yelek Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü
2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü

Tam anlamıyla tamanne yeleklerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan bu güzel yelek modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir beğenilen yelek örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Sarmaşık Örgü Örneğina bakmadan geçmeyin derim.

Tamanne Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek anlattıkları bu 2021 Tığ İşi Yelek Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Tığ İşi Yelek Örgüsü Videosu

BIR CEVAP YAZIN