06 Ocak 20212,510 Görüntülenme0 Yorum
2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü Yapımı
2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü Yapımı

2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü Yapımı

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle battaniye örnekleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren ilk fırsatta örmek için sabırsızlandığım bu 2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü
2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü

Tam anlamıyla tamanne örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister sevdikleriniz için hediyelik niyetine isterseniz de kızlarınız için çeyizlik niyetine tercih edebileceğiniz bu battaniye modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 battaniye örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle söyledikleri bu 2021 Battaniye Örgü Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Tamanne Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek derledikleri bu 2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü Nasıl Yapılır? videosun derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Tığ İşi Battaniye Örgüsü Videosu

BIR CEVAP YAZIN