13 Ağustos 20214,001 Görüntülenme0 Yorum
2021 Nazar Boncuklu Lif Yapımı
2021 Nazar Boncuklu Lif Yapımı

2021 Nazar Boncuklu Lif Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren ilk fırsatta yapmak istediğim bu nazar boncuklu lif videosunu sitemize ekliyoruz canlarım.

 2021 Nazar Boncuklu Lif
2021 Nazar Boncuklu Lif

Sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu Çok Güzel Kese Lif linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgü hayatım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu desenli lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2021 Nazar Boncuklu Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri altigen-papatya-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN