31 Mart 20214,843 Görüntülenme0 Yorum
2021 Kare Lale Lif Örgü
2021 Kare Lale Lif Örgü

2021 Kare Lale Lif Örgü

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle lif modelleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Kare Lale Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Kare Lale Lif Örgüsü
2021 Kare Lale Lif Örgüsü

Tam anlamıyla sibelle örgü liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu yeni lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı lif modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Çiçek Kese Lif Örgüsüna bakmadan geçmeyin derim.

Sibelle Örgü Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Kare Lale Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Kare Lale Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN