17 Aralık 20205,037 Görüntülenme0 Yorum
2021 İğneden Tığa Oyası Yapımı
2021 İğneden Tığa Oyası Yapımı

2021 İğneden Tığa Oyası Yapımı

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve son zamanlarda gelin çeyizi işlemelerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2021 İğneden Tığa Oya Modelini sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 İğneden Tığa Oyası
2021 İğneden Tığa Oyası

Tam anlamıyla oya ve dantel dünyası çeşitlerinde olan ve eminim ki yazma kenarı işlemesi veya fular kenarı işlemesi olarak tercih ettiğinizden sonra keyifle kullanabileceğiniz bu güzel tığ oyası modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı tığ oyası örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu 2021 İğneden Tığa Oya Modelina bakmadan geçmeyin derim.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 İğneden Tığa Oya Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 İğneden Tığa Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN