01 Kasım 20211,671 Görüntülenme0 Yorum
2021 Farklı Altıgen Motifi
2021 Farklı Altıgen Motifi

2021 Farklı Altıgen Motifi

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle motif modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için heyecanlandığım bu 2021 altıgen motif Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Farklı Altıgen Motif
2021 Farklı Altıgen Motif

Tam anlamıyla Sibelle örgü çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm andan itibaren ilk fırsatta örmek istediğim bu Altıgen motif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Güzel Motif Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu 2020 Tığ İşi Kare Motif Yapılışına bakmadan geçen gerçekten pişman olur.

Sibelle örgü Youtube Kanalına ayrıntılı şeklide ve tatlı dille anlattıkları bu 2021 Altıgen Motif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Farklı Altıgen Motif Videosu

BIR CEVAP YAZIN