25 Aralık 20203,005 Görüntülenme0 Yorum
2021 Battaniye Örgüsü Yapımı
2021 Battaniye Örgüsü Yapımı

2021 Battaniye Örgüsü Yapımı

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle battaniye örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak içtenlikle rica ettiğim ve inşallah kısa zamanda ördüğünüzden sonra kızlarınızın da çeyizine koyabileceğiniz bu 2021 Battaniye Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Battaniye Örgüsü
2021 Battaniye Örgüsü

Tam anlamıyla marifetli anne örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından göze de çok hoş gelen bu örgü battaniye modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 battaniye modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını içtenlikle dile getirdikleri bu Kolay Örgü Battaniye Modelina bakmadan geçmeyin derim.

Marifetli Anne Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Battaniye Örgüsü Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Battaniye Örgüsü Videosu

BIR CEVAP YAZIN