01 Şubat 20214,217 Görüntülenme0 Yorum
2021 Aksilik Tığ Oyası Yapımı
2021 Aksilik Tığ Oyası Yapımı

2021 Aksilik Tığ Oyası Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle tığ oyası modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Aksilik Tığ Oyasını sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Aksilik Tığ Oyası
2021 Aksilik Tığ Oyası

Tam anlamıyla sunanın oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu yeni oya modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı oya örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu Altı Motif Üstü Motif Tığ Oyasına bakmadan geçmeyin derim.

Sunanın El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Aksilik Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Aksilik Tığ Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN