30 Mart 20203,319 Görüntülenme0 Yorum
2020 V Yaka Hırka Yapımı Videolu Açıklamalı
2020 V Yaka Hırka Yapımı Videolu Açıklamalı

2020 V Yaka Hırka Yapımı Videolu Açıklamalı

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle 2020 bayan hırka örnekleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını rica ettiğim ve eminim ki kısa sürede bitirdiğinizden sonra üzerinizde görenlerinde çok şık bulacakları bu 2020 V Yaka Hırka Yapılışını sitemizde yayınlıyoruz hanımlar.

2020 V Yaka Hırka Yapılışı
2020 V Yaka Hırka Yapılışı

Tam anlamıyla Suzanın Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda gelin çeyizi örgülerinin de olmazsa olmazlarından olan ve benim de çok hoş bulduğum bu V Yak Hırka Örneğini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman evvel sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Örgü Hırka Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu Tığ İşi Böğürtlen Örnekli Hırka Yapımına bakmadan geçmeyin lütfen.

Suzanın Elişi Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille anlattıkları bu 2020 V Yaka Hırka Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 V Yaka Hırka Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN