02 Nisan 20205,971 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapılışı Videolu
2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapılışı Videolu

2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapılışı Videolu

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle 2020 boncuklu tığ oyası örnekleri işlemek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını şiddetle tavsiye ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik işlemelerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapımı
2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Sunanın Oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de sevdikleriniz için hediyelik niyetine tercih edebileceğiniz bu Kum Boncuk Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Yepyeni Tığ Oyası işlemelerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle rica ettiğim bu Kolay Çeyizlik Tığ Oyası Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Sunanın El İşleri Youtube Kanalına samimi dille ve ayrıntılı şekilde bizler için de anlattıkları bu 2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Tek Sıra Kum Boncuk Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN