30 Ocak 202032,068 Görüntülenme0 Yorum
2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapılışı Videolu
2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapılışı Videolu

2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapılışı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle sinek kanadı oyası modelleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapımı
2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi sevdiğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Güzel Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Yeni Tığ Oyaları 2020 çeşitlerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Süpürge Tığ Oyası Yapımına bakmadan geçen çok pişman olur.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Sinek Kanadı Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN