16 Kasım 20207,772 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kolay Lif
2020 Kolay Lif

2020 Kolay Lif

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle kolay lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik liflerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Kolay Lif Örgü Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Kolay Lif Örgü Yapımı
2020 Kolay Lif Örgü Yapımı

Tam anlamıyla örgü hayatım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister evde artan ipleriniz ile isterseniz de beğendiğiniz canlı renklerde ki ipler ile örebileceğiniz bu yeni örgü lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir 2020 lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu Kutu Tekliği Kare Lif Yapılışına bakmadan geçen pişman olur.

Örgü Hayatım Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek anlattıkları bu 2020 Kolay Lif Örgü Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Kolay Lif Örgü Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli serpilin-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN