29 Mart 20205,954 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapılışı Videolu Açıklamalı
2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapılışı Videolu Açıklamalı

2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapılışı Videolu Açıklamalı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle 2020 kare lif örnekleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapımı
2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapımı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o iki renginin de göze hitap eden hoş uyumunu seveceğinizi tahmin ettiğim bu Kilim Desenli Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, yapacakların ellerine emeklerinize sağlık.

Kısa bir zaman evvel sitemizde yayınladığımız diğer bir 2020 Banyo Lif Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok şık bulduklarını içtenlikle söyledikleri bu Kolay Çeyizlik Yuvarlak Lif Yapılışına bakmanızı rica ediyorum.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Kilim Desenli Kare Lif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Kilim Desenli Kare Lif Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN