30 Ağustos 20205,257 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapılışı Videolu
2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapılışı Videolu

2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapılışı Videolu

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle kelebekli oya modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve inşallah sizlerin de en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra güzel günlerde keyifle kullanabileceğiniz bu 2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapımı
2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve sadece yazma kenarına değil kolye kenarına da işleyebileceğiniz bu Motifli Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Oya Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu İğneden Tığa Badem Oyası Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için anlattıkları bu 2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Kanatlı Kelebekler Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN