16 Ocak 20206,987 Görüntülenme0 Yorum
2020 İğneden Tığa Oya Yapımı Açıklamalı Videolu
2020 İğneden Tığa Oya Yapımı Açıklamalı Videolu

2020 İğneden Tığa Oya Yapımı Açıklamalı Videolu

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle iğneden tığa oya örnekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de ilk gördüğüm andan itibaren yemeni kenarı işlemesinde yapmak için sabırsızlandığım bu 2020 İğneden Tığa Oya Yapılışını sitemizde yayınlıyoruz canlarım.

2020 İğneden Tığa Oya Yapılışı
2020 İğneden Tığa Oya Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Hanım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve sadece kenar işlemesi olarak değil kolye işlemesi olarak ta tercih edebileceğiniz bu Güzel Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Tığ Oyası Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2020 Farklı Tığ Oyası Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Oya Hanım Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 İğneden Tığa Oya Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı gönderiyoruz.

2020 İğneden Tığa Oya Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN