26 Nisan 20204,875 Görüntülenme0 Yorum
2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapılışı Videolu
2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapılışı Videolu

2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapılışı Videolu

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle tığ işi fıstıklı yelek örgüleri severlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah sizlerin de ilk gördüğü andan itibaren ilk fırsatta yapmak için sabırsızlanacağı bu 2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yapılışını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapımı
2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapımı

Tam anlamıyla Gülümseten Marifetler Yeleklerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde veya evde artan ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu Desenli Yelek Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, şimdiden ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Bayan Yelekleri çeşitlerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Bahar Güller Yelek Örgü Yapımına bakmadan geçmeyin lütfen.

Gülümseten Marifetler Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için anlattıkları bu 2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Fıstıklı Üzüm Salkımı Yelek Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN