11 Temmuz 20204,051 Görüntülenme0 Yorum
2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu
2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu

2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle 2020 uzun lif örnekleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik liflerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapılışı
2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapılışı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze Liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o canlı renklerine en az benim kadar çok hayran kalacağınızı tahmin ettiğim bu Uzun Lif Örgü Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Beğenilen Lif Örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Gösterişli Güllü Tomurcuk Uzun Lif Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için anlattıkları bu 2020 Çok Hoş Uzun Lif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için şükranlarımızı gönderiyoruz.

2020 Çok Hoş Uzun Lif Yapılışı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN