17 Nisan 20208,780 Görüntülenme0 Yorum
2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapılışı Açıklamalı Videolu
2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapılışı Açıklamalı Videolu

2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapılışı Açıklamalı Videolu

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle ajurlu örgü yelekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapılışını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapımı
2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapımı

Tam anlamıyla Cansel Yelek Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik yeleklerinde olmazsa olmazlarından olan ve göze de çok şık gelen bu Sarmaşık Örgü Yelek Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman evvel sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Örgü Yelek Modellerinden olan ve sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2020 Bahar Esintisi Yelek Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Canselin Örgü Dünyası Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için anlattıkları bu 2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2020 Ajurlu Sarmaşık Yelek Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN