28 Mayıs 20195,330 Görüntülenme0 Yorum
2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı
2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle desenli uzun lif modelleri 2019 çeşitleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve inşallah sizlerin de en kısa zamanda bitirdikten sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapımı
2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapımı

Tam anlamıyla Sibelle Örgü Liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi zevkinize göre istediğiniz renkte tercih edebileceğiniz bu 2019 Desenli Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Yeni Desenli Lif Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde beğenilerini fazlasıyla topladığı bu Yepyeni Bir Lif Modeli Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sibelle Örgü Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için şükranlarımızı iletiyoruz.

2019 Yeni Kilim Desenli Uzun Lif Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli aycicegi-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli serpilin-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN