17 Ekim 2018230,437 Görüntülenme0 Yorum
2019 En Güzel Çeyizlik İğne Oyaları Bakmadan Geçmeyin
2019 En Güzel Çeyizlik İğne Oyaları Bakmadan Geçmeyin

2019 En Güzel Çeyizlik İğne Oyaları Bakmadan Geçmeyin

2018 yılının bu son aylarından 2019 yılına yaklaştığımız bu günlerde bu yılın en güzel 2019 iğne oyası modellerini sizlere sunmak istiyorum. İğne oyalarından çok çeşitli el işleri maharetli ellerden çıkıyor. Bu güzel ve muhteşem görünen iğne oyaları hemen hemen her genç kızın çeyizinde bulunuyor. İğne oyası yapmak biraz zahmetli olsa da öğrenerek yapanların sayısı az değil.

Son günlerde çok trend olan iğne oyalarından bahsetmek istiyorum. Genellikle yazmalar için yapılan iğne oyaları şimdilerde fularların uçlarını süslüyor. Büyük şekilde yapılan fular uçları gerçekten çok göz alıcı. Fularlarınızı gösterişli hale getirmek istiyorsanız sizlerde kullanmalısınız. Çeyizlerin diğer bir baş tacı olan havlu kenarı iğne oyası modelleri de göz kamaştıran güzellikte. Küçük havlu kenarı iğne oyaları çeyizlerin vazgeçilmezlerinden. Çeyizlerde bulunan dantellerde de iğne oyasına rastlamak artık mümkün. Oda takımlarında bulunan pikelerin kenarlarında, yatak örtülerinde nakış nakış iğne oyası bulunuyor. Salon takımlarında yer alan sehpa örtülerinde, vitrinlerde ve evlerin hemen her köşesinde iğne oyaları yer alıyor.

Yazma kenarı iğne oyaları herkesin ilgisini çeken el işlerinden. Renk renk ve bakanları cezbeden güzellikte oyalar. En sevilen modeller arasında fiyonklu iğne oyaları bulunuyor. Ayrıca namaz örtüleri için yapılan modeller de çok hoş. Küçük inci boncuklarla yapılan boncuklu iğne oyaları, ışıl ışıl pullarla yapılan pullu iğne oyaları ve son zamanlarda moda olan püsküllü iğne oyaları en gözde modeller. En yeni İğne oyası yazma örneklerini sitemizde bulabilirsiniz.

Ayrıca iğne oyasından 3 boyutlu çiçekler ve kolyeler de yapılıyor. Sitemizde video anlatımlı iğne oyalarının yapılışlarını bulabilirsiniz. Gösterişli en güzel iğne oyası modellerinden basit iğne oyalarına ve ağır iğne oyalarına kadar her çeşit oyanın yapılışını sitemizde bulabilirsiniz.

Resimlerin Büyük Halini Görmek İçin Üzerine Tıklayın..
Mor Beyaz Çiçekler İğne Oyası Havlu Kenarı Pembe Menekşe İğne Oyası Renkli Dutlar İğne Oyası Menekşe Bahçesi İğne Oyaları Yazma Kenarı Fiyonklu İğne Oyası Mevlana Çiçeği İğne Oyası Renkli Püsküllü İğne Oyası Katmer Çiçek Yazma Kenarı İğne Oyası Rengarenk Muhteşem Havlu Kenarı İğne Oyaları Sivri Yapraklı İğne Oyası Kırmızı Üç Boyutlu Çiçekler İğne Oyası Renkli Yapraklar İğne Oyası Üç Yapraklı Çiçek İğne Oyası Güzel Çiçekler İğne Oyası Büyük Çiçekler İğne Oyası Çeyizlik Yazma Kenarı İğne Oyası Çeyizlik Renkli Çiçekler İğne Oyaları Mevlid Yazma Kenarı İğne Oyası Çeyizlik Havlu İğne Oyaları İğne Oyası Gökkuşağı Modeli Çeyizlik Küçük Havlu İğne Oyaları Pembe Çeyiz Çiçeği İğne Oyası Fiyonklu Büyük Çiçekli İğne Oyası En Şahane İğne Oyası Gösterişli İğne Oyaları İğne Oyaları Oda Takımları Küçük Havlu İğne Oyaları İğne Oyası Renkli Çiçekler Yazmada Ağır İğne Oyaları Facebook İğne Oyası Feridenin İğne Oyaları En Güzel İğne Oyaları Muhteşem İğne Oyası Çeyizlik İğne Oyaları Namaz Örtüsü İğne Oyası Havlu Kenarı İğne Oyası En Yeni İğne Oyaları Basit İğne Oyaları Çeyizlik Dantel İğne Oyaları Fular İğne Oyaları İnci Çiçekler İğne Oyası Çeyizlik İğne Oyası Mevlid Örtüsü İğne Oyası Kelebek Çiçekler Yazma İğne Oyaları İğne Oyası Tesbih Ucu İğne Oyası Rengarenk Kelebekler Çeyiz Bohçası İğne Oyaları Kayseri İğne Oyaları Boncuklu İğne Oyaları En Güzel Gösterişli İğne Oyaları

Muhteşem Büyük Çiçekli İğne Oyası Modeli Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN