12 Eylül 20195,495 Görüntülenme0 Yorum
2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapılışı Videolu Anlatımlı
2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapılışı Videolu Anlatımlı

2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapılışı Videolu Anlatımlı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle tığ oyası çiçekli modelleri 2019 çeşitleri işlemek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapımı
2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Hanım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o canlı renklerinin yazma kenarı işlemesinde çok şık duracağına emin olduğum bu Çiçekli Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık kızlar.,

Yakın bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız diğer bir İğne Oyası Kere Çiçekli Örneklerinden olan ve sitemizde görenlerinde gerçekten çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Kerem Çiçekli Kolay İğne Oyası Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Oya Hanım Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2019 Çiçekli Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için şükranlarımızı gönderiyoruz.

2019 Çiçekli Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN